Cum cumpăr

1. Identificaţi lucrarea dorită

Se poate folosi atât funcţia de căutare prezentă în  partea dreapta sus a ecranului cât şi accesarea categoriilor cărţilor prezente în magazinul virtual.
2. Apăsaţi pe butonul „Adaugă în coş”
Această acţiune o repetaţi la fiecare carte pe care doriţi să o achiziţionaţi. Sistemul va memora automat cărţile alese.
3. Vizualizaţi conţinutul coşului 
Click pe „Coş de cumpărături” aflat în dreapta sus. Dacă doriţi să eliminaţi o carte din coşul de cumpărături, daţi click pe X-ul colorat în roşu din dreptul titlului ales. Pentru modificarea numărului de exemplare înlocuiţi cantitatea în căsuţa aferentă titlului ales.
4. Spre finalizarea comenzii
Click pe butonul „Comandă” În formularul care apare aveţi trei opţiuni:
a) finalizarea comenzii cu crearea unui cont nou pe site-ul magazinului Editurii (bifaţi „înregistrează cont nou”). În acest caz, click pe butonul „Continuare” şi completaţi toate câmpurile formularelor care se deschid la apăsarea butonului „Continuare”. Această modalitate are avantajul că datele dumneavoastră sunt o singură dată introduse pe site-ul Editurii fiind folosite apoi la orice comandă pe care o realizaţi ulterior, pe baza e-mailului şi a parolei alese.
b) finalizarea comenzii cu autentificare pe baza e-mailului şi a parolei alese. În acest caz comanda va fi făcută pe baza datelor furnizate de dumneavoastră la crearea contului.
c) finalizarea comenzii fără crearea unui cont nou pe site-ul magazinului Editurii (bifaţi „Comandă fără cont”). În acest caz, click pe butonul „Continuare” şi completaţi toate câmpurile formularelor care se deschid la apăsarea butonului „Continuare”.
 
În oricare din situaţiile de mai sus, la final, trebuie apăsat butonul (click) „Confirmare comandă”, bineînţeles după ce aţi verificat exactitatea datelor furnizate, cărţile alese şi cantităţile necesare. În cazul în care aţi greşit comanda sau vă răzgândiţi asupra ei, vă rugăm să ne contactaţi în termen de cel mult 24 de ore, utilizând formularul "Returnări" din zona "Servicii clienţi"
 
Este necesar ca la înregistrarea datelor dumneavoastră să furnizaţi adresa de mail corectă, adresa de livrare corectă şi care va corespunde cu cea din cartea de identitate pentru a putea fi ridicată de la oficiul poştal.
Editura MediaMusica © 2023