Tipografie

Tipografia Editurii MediaMusica editează şi tipăreşte într-o ţinuta grafica deosebita: cărţi, tipar didactic, reviste, pliante, programe de sală, afişe de dimensiuni variabile

Deasemenea sunt prezente şi servicii de finisaj postprint:Capsare, Broşare, Tăiere
 
Pentru tiraje mici se poate opta pentru tipar digital color/alb-negru de înaltă calitate, iar pentru tiraje mari la tipar offset color/alb-negru.
 
Echipamente de multiplicare
Risograph FR 3950 EB alpha

Permite realizarea imprimărilor cu cerneală, alb negru, față/verso, de la mărimea A6 la A3, pe o multitudine de tipuri de hârtie, de la 40g/m2 până la 210g/m2 productivitatea fiind asigurată de viteza de până la 150 pagini pe minut, la  o rezoluție 400 DPI, atât în regim de copiator cât şi în regim de imprimantă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Offset digital  Prestek 34DI
Permite realizarea imprimărilor offset alb-negru/color, la o calitate excepţională, până la SRA3, pe o multitudine de tipuri de hârtie, cu o productivitate maximă, într-un regim de tiraj pornind de la un minim de 1500 exemplare. Totul la un preţ competitiv.
 
 
 
 
 
 
Xerox 8390 Outdoor Printer
 
Permite realizarea printurilor pe o multitudine de suporturi de mari dimensiuni, banere publicitare, afişe etc. Pentru preţul / m2 vă rugăm să ne contactaţi.
 
 
 
 
 
 
 
Copiator/imprimantă/scanner digital alb-negru – Xerox 4110Permite realizarea imprimărilor alb negru, față/verso, până la mărimea SRA3, pe o multitudine de tipuri de hârtie, de la 60g/m2  până la carton de 300g/m2 având o viteză de 110 pagini pe minut, la  o rezoluție maximă de 2400/2400 DPI, atât în regim de copiator cât şi în regim de imprimantă. De asemenea poate reliza şi scănări alb/negru faţă/verso, la mare viteză, până la mărimea A3.
 
 
 
 
Copiator/imprimantă digital color – Xerox DocuColor® 260 / Server EFI® Fiery®

Permite realizarea imprimărilor pretenţioase color şi alb negru față/verso, până la mărimea SRA3, pe o multitudine de tipuri de hârtie, de la 60g/m2 până la carton de 300g/m2 având o viteză de 40 pagini pe minut, la  o rezoluție maximă de 2400/2400 DPI, atât în regim de copiator cât şi în regim de imprimantă, fiind deservit de un print Server EFI®Fiery®.
 
 
 
 

Copiator digital color – Xerox WorkCentre™ 7655

Permite realizarea imprimărilor color şi alb negru față/verso, până la mărimea SRA3, pe o multitudine de tipuri de hârtie, de la 60g/m2 până la carton de 300g/m2 având o viteză de 40-55 pagini pe minut, la  o rezoluție maximă de 2400/2400 DPI, atât în regim de copiator cât şi în regim de imprimantă. De asemenea poate reliza şi scănări color şi alb/negru, faţă/verso, la mare viteză, până la mărimea A3.
 
 
 
 
 
 
 
 
Echipamente de finisare
Ghilotină
Capsator Rinak 3551000
Maşină de broşat cu termoclei
 
 
Pentru informaţii accesaţi Contact
Editura MediaMusica © 2023